Bezorging, retourneren & ruilen

Bezorging

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Wij versturen bestellingen alleen op werkdagen (van maandag tot vrijdag, exclusief nationale Feestdagen). Bestellingen die geplaatst zijn op zaterdag of zondag zullen verwerkt worden op de eerstvolgende werkdag. Wij streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Heb je je bestelling na 4 werkdagen nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via de mail info@proluderm.com.

 

Kan ik mijn bestelling volgen?

Zodra jouw bestelling is verzonden, ontvang je per e-mail een Track&Trace code. 

De Track&Trace code werkt niet, wat nu?

Het kan voorkomen dat na het klikken op de Track&Trace code, er nog geen Track&Trace beschikbaar is. Dit betekent dat PostNL jouw pakket/de Track&Trace code dan nog niet heeft verwerkt.

Heb je je bestelling twee werkdagen na verzending nog steeds niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via e-mail info@proluderm.com.

 

Retourneren

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Het is alleen mogelijk om producten te retourneren die verzegeld en in de originele verpakking verpakt zijn. Beschadigde of gedeukte producten nemen wij niet in ontvangst.

Jouw Proluderm bestelling mag binnen 14 dagen na besteldatum geretourneerd worden.

 

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Wanneer de producten voldoen aan onze voorwaarden kun je deze retourneren. Je kunt je bestelling retourneren door een mailtje te sturen naar info@proluderm.com, met de volgende informatie:

Naam

Ordernummer

Telefoonnummer

Reden van retournering

Daarna kun je jouw pakketje op eigen kosten retour sturen naar het onderstaande adres:

Postbus 71

1270 AB  Huizen NH

Nederland

 

Wat zijn de kosten voor retourneren?

De retourkosten zijn voor eigen rekening.  De prijs hangt er dus vanaf met welke koerier jij je pakket terugstuurt. Als er sprake is van een productie fout- en/of defect nemen wij uiteraard deze kosten op ons.

Het verzendrisico van het retourneren zijn voor de koper, bewaar dus altijd voor de zekerheid je verzendbewijs tot dat je bevestiging hebt van de retournering.

Kan ik mijn bestelling ook ruilen?

Het is helaas niet mogelijk om een bestelling te ruilen. Je kunt je bestelling retourneren en vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen.

 

Terugbetaling na retourneren?

Geef je retouren zo snel mogelijk aan ons door, maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat je artikel(en) hebt ontvangen. Nadat wij je artikelen retour hebben ontvangen betalen wij het bedrag (afhankelijk van de gekozen betaalwijze) binnen drie tot vijf werkdagen terug. Wanneer we je geretourneerde artikelen ontvangen en verwerkt hebben, ontvang je een bevestigingsmail.

Het is afhankelijk van de betaalmethode wanneer het bedrag teruggestort wordt.

 

Ik heb na de retourzending geen bevestiging van ontvangst gekregen

We streven ernaar om je retourzending zo snel mogelijk te verwerken. Als je 14 dagen nadat je het artikel retour hebt gestuurd geen bericht hebt ontvangen, neem dan contact op met Business Support via e-mail info@proluderm.com.